Like Radioshqip ne Facebook

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej like dhe ti per te marr cdo informacion me te fundit rreth video klipeve me te reja shqiptare...

JUSTINA ALIAJ - Xhaketa e kuqe, 100 VJET MUZIKE

BLERIM.VELAJ74 By BLERIM.VELAJ74
November 20, 2012
6,289 views | 0 com | 0 ratings
Loading player, please wait....
0 likes, 0 dislikes
I Like
Don't Like
  • Related Videos
  • Videos from BLERIM.VELAJ74
  • Bisedo Shqip Chat
  • Embed Code
  • Advertisement: