Like Radioshqip ne Facebook

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej like dhe ti per te marr cdo informacion me te fundit rreth video klipeve me te reja shqiptare...

Nexhbedin Gaxherri - Oj Kosove oj toke e t’pareve

Radioshqip By Radioshqip
September 15, 2012
703 views | 0 com | 0 ratings
Loading player, please wait....
0 likes, 0 dislikes
I Like
Don't Like
  • Related Videos
  • Videos from Radioshqip
  • Bisedo Shqip Chat
  • Embed Code
  • Advertisement: