Like Radioshqip ne Facebook

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej like dhe ti per te marr cdo informacion me te fundit rreth video klipeve me te reja shqiptare...

Cima ne bunar 2012

Radioshqip By Radioshqip
February 25, 2012
4,932 views | 0 com | 0 ratings
Loading player, please wait....
0 likes, 0 dislikes
I Like
Don't Like
  • Related Videos
  • Videos from Radioshqip
  • Bisedo Shqip Chat
  • Embed Code
  • Advertisement: